Spring naar content

livable en gemeente leiden

Leiden: dé broedplaats voor creativiteit en ondernemerschap!

In Leiden is er iets bijzonders aan de hand. Livable, de leegstandbeheerder met een missie om de stad leefbaarder te maken, heeft de handen ineen geslagen met de Gemeente Leiden om kansen te bieden aan ondernemers in leegstaande panden.

kansen voor ondernemers

Dit is een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Leegstaande panden worden benut en krijgen een nieuw leven. Ondernemers krijgen de kans om hun dromen waar te maken en hun bedrijf te starten of uit te breiden. De stad wordt levendiger en aantrekkelijker voor zowel inwoners als bezoekers.

Livable zorgt ervoor dat de leegstaande panden goed worden onderhouden en beheerd. Zo blijven de panden in goede staat en kunnen ondernemers er veilig en comfortabel werken. De Gemeente Leiden biedt ondersteuning aan ondernemers en zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt.

De samenwerking tussen Livable en de Gemeente Leiden is een mooi voorbeeld van hoe partijen samen kunnen werken aan een gemeenschappelijk doel. Het is inspirerend om te zien hoe deze samenwerking leidt tot nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemers en de stad.

“Als inwoner van Leiden ben ik trots op deze samenwerking en kijk ik uit naar de vele nieuwe bedrijven en initiatieven die zullen ontstaan in onze stad. Laten we samen blijven werken aan een bruisend en levendig Leiden!” aldus Khalid van ZerrouArt, ondernemer aan de Noachstraat 2 in Leiden.

Livable_antikraak_werkruimte_Leiden_ZerrouArt
Livable_antikraak_werkruimte_Leiden_Kastmetnegenlevens

bruisend leiden

De Gemeente Leiden heeft een duidelijke visie op de toekomst van de stad: een bruisende en levendige gemeenschap waarin creativiteit en ondernemerschap worden gestimuleerd. De samenwerking leegstandsbeheerder Livable en met kunstenaars en ondernemers is een belangrijke stap in deze richting.

 

Beheer >

Social return >

Ik wil graag meer weten over het beheer van mijn vastgoed