Spring naar content

livable en veluwonen

op naar een duurzame toekomst

Voor Veluwonen voeren wij het beheer uit van het Herstructurering project Oud Eerbeek. In Oud Eerbeek staan 190 huurhuizen die 60/70 jaar oud zijn. Er zijn huurhuizen die een opknapbeurt krijgen en verduurzaamd worden, maar er wordt ook een groot deel afgebroken en vervangen voor nieuwbouw.

bewoners uit de omgeving 

Veluwonen geeft de voorkeur aan het plaatsen van bewoners die binding hebben met Oud Eerbeek. Zo wordt aan de huidige bewoners gevraagd of zij familie, vrienden of thuiswonende oudere kinderen hebben die misschien op zichzelf / in de buurt willen komen wonen.

Livable Tristan
Livable_wet-goed-verhuurderschap

tijdelijke verhuur en antikraak

De woningen in Oud Eerbeek worden gecombineerd op basis van tijdelijke verhuur en antikraak aangeboden. Antikraak in plaats van tijdelijke verhuur is een mogelijkheid als er voor enkele woningen de leegstandsvergunning nog niet rond is of wanneer de verhuurperiode van de woning kortdurend is. De samenwerking met Veluwonen betreft een langdurig project. Nu wordt er door onze bewoners een samenhang in de wijk gecreëerd en na de oplevering staat Oud Eerbeek een duurzame toekomst te wachten.

Beheer >

Social return >

Ik wil graag meer weten over het beheer van mijn vastgoed