Spring naar content
Livable_antikraak_werkruimte__Leiden_Vinterieur design
Blog
17 maart 2023

“Retro Revival: Vinterieur knapt vintage typemachines en Louis Poulsen lampen op!”

Vinterieur specialiseert zich in het opknappen en verkopen van vintage typemachines en design lampen van het merk Louis Poulsen. Het bedrijf is gevestigd in een oud schoolgebouw in Leiden, en trekt zowel liefhebbers van vintage design als mensen die op zoek zijn naar unieke en duurzame producten.

Vintage typemachines en design lampen

Typemachine

Bij Vinterieur staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. De typemachines en lampen die zij opknappen worden met veel aandacht en zorg behandeld, zodat ze weer in optimale staat verkeren en nog jarenlang gebruikt kunnen worden. De eigenaren van Vinterieur hebben een passie voor vintage design en hechten veel waarde aan het behoud van deze mooie producten.

Rénaldo en Anouk zijn zeer deskundig en helpen graag bij het vinden en creëren van het perfecte product. Door hun expertise en passie voor vintage design, kunnen zij ook veel informatie en achtergrondverhalen delen over de verschillende producten.

Al met al is Vinterieur een bijzonder bedrijf met een uniek assortiment van vintage typemachines en design lampen uit Denemarken van onder andere Louis Poulsen. Vinterieur is de perfecte plek voor liefhebbers van vintage design en voor mensen die op zoek zijn naar maatwerk, tweedehands unieke en duurzame producten.

 

Interieuradvies

Naast het aanbieden van unieke producten geeft Anouk ook interieuradvies. Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Anouk, dé interieur adviseur van Leiden en omstreken, staat voor je klaar! Met haar scherpe oog voor detail en haar passie voor mooie materialen en kleuren, weet ze iedere ruimte om te toveren tot een sfeervol en stijlvol geheel. Of je nu houdt van modern design, landelijke charme of een bohemian vibe, Anouk weet altijd de juiste mix te vinden. Benieuwd naar haar magische touch? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via haar Instagram-pagina’s “deinterieuradviseur” of “anoukreijmer”.

Laptop vrouw

Antikraak ondernemen in een oud schoolgebouw

Rénaldo en Anouk zijn partners die via Livable werkruimte in gebruik hebben genomen. In Leiden staat een schoolgebouw aan de Noachstraat waar een twintigtal ondernemers hun bedrijf laten opbloeien. Midden in dit creatieve bolwerk verkopen Rénaldo en Anouk volop aan afnemers over de hele wereld. Binnenkort verhuizen ze (ook via Livable) naar een grotere ruimte, dan gaan ze ondernemen vanuit een oude brandweerkazerne!

Lampen controle

Wil jij ook zo’n uniek vintage item bemachtigen? Neem dan contact op via Vinterieur of de Etsy pagina Tonys_Typewriters. En wil jij ondernemen via ons? Kijk dan bij ons aanbod of er geschikte werkruimte voor je tussen zit!