Spring naar content

livable en nieuw thureborgh

sociaal ondernemerschap en de vastgoedmarkt

Campus Thureborgh aan de Mauritsweg in Dordrecht. Een project om trots op te zijn! Pal naast het station beheren wij al 10 jaar een oud verzorgingshuis, Thureborgh. Hier wonen in totaal 160 mensen in 144 woonunits, huisvesten we tevens 15 (maatschappelijke) ondernemingen en werken we in opdracht van de gemeente samen met de GGD om 8 jongeren met begeleiding te huisvesten. Zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan de maatschappelijke opgave door speciale doelgroepen te plaatsen in tijdelijke woningen. Wij beschikken over de nodige expertise en kunnen organisaties ontzorgen op dit vlak. En dat doen we dus voor de vastgoedeigenaar: Nieuw Thureborgh.

studentenwelzijn 2.0: onze innovatieve studentenlocatie

Op de Thureborgh campus creëren we een levendige en bruisende gemeenschap voor studenten van alle achtergronden en studierichtingen. Onze studenten, in de leeftijd tussen 18 en 30 jaar, komen uit verschillende steden zoals Rotterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag en natuurlijk Dordrecht. Ze waarderen de ideale ligging van ons pand, op slechts een steenworp afstand van het Centraal Station Dordrecht, waardoor ze gemakkelijk kunnen pendelen naar hun studieplekken en andere bestemmingen.

Onze bewoners vinden via Livable niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook een levendige gemeenschap waar ze kunnen groeien, leren en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Er is oog voor het welzijn van de bewoners. De sociale antenne van Livable is erg ontwikkeld met betrekking tot mogelijke problemen die jonge mensen kunnen hebben. We letten op signalen zoals huurachterstand, een volle brievenbus en isolement. We maken het bespreekbaar en zonodig wordt het sociaal wijkteam ingeschakeld. Livable is bedreven in het onderhouden van een netwerk dat daarop kan inspringen.

Livable-sociaal- ondernemerschap-project-Thureborgh
Uniek: coaching en weerbaarheid met honden in Thureborgh

hoe wij ondernemers verwelkomen

We geloven in het stimuleren van innovatie en ondernemerschap door start-ups een vliegende start te bieden. Of het nu gaat om een coaching-start-up, een creatief kunstenaar of een maatschappelijk bedrijf voor inburgeringslessen, bij ons vinden ze de ideale omgeving om te groeien en te bloeien. 

Beheer >

Social return >

Ik wil graag meer weten over het beheer van mijn vastgoed