Spring naar content

Een veilig, goed onderhouden en bewoond pand

Geen pand, woning of werkruimte is hetzelfde. Daarom bieden we bij Livable maatwerk voor het beheer van panden. We staan met ons team klaar voor iedere vastgoedeigenaar om de beste oplossing te vinden voor zijn of haar pand. Hierbij kan de uitkomst variëren van bijvoorbeeld het een paar weken in bruikleen stellen van een ruimte tot deze voor langere tijd verhuren. Ons team met vaste contactpersonen staat klaar om de beste oplossing voor je te vinden. De uitkomst: een veilig, goed onderhouden en bewoond pand, zonder onnodige kosten en waardeverlies. De leefbaarheid in de buurt vergroten we door sociale betrokkenheid te creëren. Zo zorgen we voor een veiliger, fijnere en levendige buurt.

Een efficiënt beheerproces

Bereikbaarheid, transparantie en flexibiliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. We staan je graag te woord en zijn buiten kantoortijden bereikbaar voor calamiteiten. Ons online systeem Qaasaa maakt dat je als opdrachtgever altijd en op een efficiënte manier het beheerproces volgt.

Koffie drinken leegstand

Livable-antikraak-vastgoed-beschermen

De oplossing voor jouw vastgoed

Zorgen dat je geen omkijken hebt naar je leegstaande vastgoed wat in afwachting is van bijvoorbeeld herbestemming, sloop of verkoop. Dat is waar we voor zijn. We nemen het hele proces van het tijdelijk in gebruik geven van vastgoed als woon- of kantoorruimte en de beveiliging daarvan van je over.

 

Beveiliging >

Social return >

waarmee kunnen we jou helpen?

ik heb een vraag

Aanhef

ik wil samenwerken

Aanhef