Spring naar content

werken bij livable

bij Livable vind je de perfecte mix van vastgoed en mensen

onze cultuur

Bij Livable koesteren we een cultuur van open communicatie, waar ideeën worden aangemoedigd en iedereen een belangrijke rol speelt. We vieren ons teamwork door regelmatig samen leuke dingen te ondernemen en we lunchen gezellig samen. Qua werk streven we naar het creëren van impact en het bieden van oplossingen die verder gaan dan de verwachtingen. Maar we geloven zeker in het bouwen van niet alleen een succesvol bedrijf, maar ook van betrokken en tevreden teamleden.
We investeren dan ook graag in de groei en het welzijn van ons team. Van flexibele werktijden tot professionele ontwikkelingskansen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, we streven ernaar een werkomgeving te bieden waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

“Bij de eerste kennismaking voelde Livable als een warm bad, ik had er direct vertrouwen in.” Souad

Livable_leegstandsbeheer Livable_leegstandsbeheer Livable_leegstandsbeheer
“Dit zijn de beste collega’s ooit. Ik heb een hele fijne en leerzame stageperiode gehad. Ik ben met open armen ontvangen en mocht overal mee naar toe. Mijn meeloopstage bij Livable was voor 3,5 maand… maar ik ben gebleven!” Issa, student vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam

waarmee kunnen we jou helpen?

ik heb een vraag

Aanhef

ik wil samenwerken

Aanhef