Spring naar content

extra aandacht voor de buurt

levendig en veiliger

Livable creëert maatschappelijke betrokkenheid. Hierdoor mogen wij deel uitmaken van hét netwerk van sociale ondernemers, Social Enterprise. Wij zorgen er voor dat gebruikers zich sociaal inzetten bij projecten. Voor de buurt, maar zeker ook voor zichzelf. Door bijvoorbeeld een buurman te helpen of het groen bij te houden is het er fijner wonen of werken. Buren leren elkaar kennen, waardoor de plek levendig en veiliger wordt. Bij de juiste inzet krijgen gebruikers voorrang op een nieuwe woon- of werkplek als ze de huidige plek moeten verlaten.
Uiteraard staan we zelf niet aan de zijlijn. Als team van Livable zetten we ons ook maatschappelijk in. We organiseren bijvoorbeeld buurtbarbecues of zetten ons in voor gezamenlijk groenonderhoud.

van het wegwijs maken in de buurt tot het bezoeken van ouderen

Livable koppelt de gebruikers aan vrijwilligersorganisaties door buurtprojecten te initiëren en deze te monitoren. De inhoud van het vrijwilligerswerk varieert per persoon en wens. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het wegwijs maken van nieuwe bewoners in de buurt of het bezoeken van ouderen die vaak alleen zijn.

Livable antikraak wonen en vrijwilligerswerk doen

Livable_leegstandsbeheer_contact

vraagt uw vastgoed om een andere oplossing?

als social return niet past bij uw object dan kunnen wij u ook helpen met beheer en beveiliging.

ik wil graag meer weten over social return binnen mijn vastgoed