Spring naar content

wij zijn Livable

Het team van Livable zet zich dag in dag uit in om ieder vastgoedvraagstuk op te lossen. Met korte lijnen, flexibiliteit en professionaliteit. We gaan de uitdaging van het vinden van de perfecte oplossing met alle plezier aan. Zo zetten we ons in voor onze opdrachtgevers. Aan de andere kant richten we ons op de mensen die geen woning of werkruimte kunnen vinden. Zo leveren we een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Ook zetten we ons steeds meer in voor social return. We vragen de gebruikers een bijdrage te leveren aan de buurt waarin ze tijdelijk wonen of werken. Lees snel verder over ons!

Hoe is Livable ontstaan?

Geïnspireerd door zijn eigen ervaring met antikraak wonen creëerde Bastiaan Koetsveld op 1 april 2007 VoorkomLeegstand. Als student woonde hij samen met vier vrienden antikraak in een schoolgebouw in Dordrecht. Ze hadden ieder een eigen klaslokaal en er was een gemeenschappelijke ruimte. Financieel was het ook aantrekkelijk, voor een klein bedrag woonde hij in een uniek pand op een toplocatie!

Tijdens zijn studie Small Business liep Bastiaan stage bij een makelaarskantoor. De vastgoedbranche beviel, dus ging Bastiaan na zijn opleiding aan de slag als accountmanager bij een leegstandbeheerder. Na twee jaar zag Bastiaan kansen in de markt en begon Voorkomleegstand. Met succes! Inmiddels heeft hij, nu onder de naam Livable, honderden panden tijdelijk gevuld of beveiligd.

Constant blijven we ons doorontwikkelen en groeien. Zo hebben we eind 2022 het bedrijf Livable overgenomen om nog meer specialismen in huis te hebben. Om in de toekomst ook diensten naast het voorkomen van leegstand aan te bieden, zijn we onder de naam Livable verdergegaan. Livable is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbare leegstandbeheerder en is gevestigd in Rotterdam, maar actief in heel Nederland. Vanuit ons kantoor op Noordereiland – het mooiste eiland van Rotterdam – zetten we ons ook de komende jaren weer volop in om met onze Rotterdamse aanpak alles op te lossen.

Wat onderscheidt ons?

Ons doel is om iedere dag opnieuw de beste flexibele oplossingen voor leegstaande panden te bieden voor vastgoedeigenaren en zoveel mogelijk gebruikers te voorzien van geschikte ruimtes om te wonen of werken. Onze persoonlijke, kwalitatieve aanpak zorgt er hierbij voor dat de afhandeling van opdrachten en vragen vloeiend en vlot verloopt.   De vastgoedbeheerder zorgt dat de lijnen kort blijven en er snel geschakeld wordt. Hierbij kijken we altijd naar de perfecte maatwerkoplossing voor jouw vastgoed. Via ons online systeem Qaasaa heeft zowel de opdrachtgever als de gebruiker constant inzicht in alle relevante documenten met betrekking tot het pand.

Livable-antikraakwonen-woningmarkt
Tuften met Mariska en Marloes in Leiden

Wat is onze toekomstvisie?

Ons doel is door te groeien naar de nummer één leegstandsbeheerder in Nederland. Hiervoor is een krachtig en deskundig team het allerbelangrijkste, om constant de korte lijnen te behouden, topservice te verlenen en de beste maatwerkoplossingen te bieden. Ons team breiden we dan ook alleen uit met mensen die hier goed in passen.

Een andere ambitie van Livable is het beschikbaar stellen van onze vastgoedbeheersoftware aan andere beheerders, zodat zij ook kunnen profiteren van dit systeem. Het inzetten van dit systeem biedt kansen voor de gehele branche.

oplossingen voor jouw vastgoed.

of je nu op zoek bent naar beheer, beveiliging of
social return, hier ben je aan het juiste adres.

waarmee kunnen we jou helpen?

ik heb een vraag

Aanhef

ik wil samenwerken

Aanhef