Spring naar content

livable en gemeente tilburg

maatschappelijke winst

Voor de Gemeente Tilburg mogen wij al het gemeentelijk leegstandsbeheer uitvoeren. We zijn nog maar net uit de startblokken met dit gave project. Het vastgoed is zeer divers; vrijstaande boerderijen versus appartementen, schoolgebouwen, garages en bedrijfspanden.

beheer door binding

Wij geven de voorkeur aan het plaatsen van personen of
ondernemingen die binding hebben met de gemeente
Tilburg. Mensen die de buurt kennen en in de omgeving bekend zijn, zijn eerder genegen om zich als goede buur te gedragen.
Doordat wij opdrachtgevers hebben in de regio en
panden beheren of beheerd hebben in onder andere gemeente Dongen, Raamsdonksveer, Oisterwijk, Gilze-Rijen, Goirle, Geertruidenberg, Breda én daarnaast de vaste leegstandsbeheerder zijn van woningbouwcorporatie
Leystromen kennen wij de omgeving. Livable
is een bekende naam bij woningzoekenden, vooral
studenten die in Tilburg studeren weten ons te vinden als zij zoeken naar een betaalbare woonruimte in een van de grensgemeenten van Tilburg. Wij laten personen of ondernemingen waar wij goede ervaringen mee hebben graag doorstromen als een tijdelijk project stopt. Zo is het mogelijk om, waar een project op houdt, de goede gebruikers door te plaatsen naar een nieuw project in de buurt, of naar vrijgekomen ruimtes of objecten in Tilburg.

Antikraak_wonen_via_Livable_Woerden_werkruimte_KunstaandenRijn
Livable_antikraakwonen_Tilburg_Boerderij

social return

Maatschappelijk ondernemen en sociaal beheren van vastgoed zit verankerd in ons DNA. Als enige leegstandsbeheerder van Nederland zijn wij officieel lid van social-enterprise.nl. Het enorme netwerk wat hierachter hangt zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen bij het vinden van maatschappelijke invulling voor leegstaand vastgoed. Het maatschappelijke ondernemen is ondergebracht bij onze Creatable Foundation. Dit betekent dat wij nieuwe bewoners en ondernemers, die via Livable in Tilburg een ruimte krijgen aangeboden, wordt gevraagd om zich vrijwillig voor de wijk in te zetten!

 

Beheer >

Social return >

Ik wil graag meer weten over het beheer van mijn vastgoed