Spring naar content
Bergopwaarts voorkomt leegstand
Review
23 oktober 2019

Bergopwaarts voorkomt leegstand

Om leegstand te voorkomen, bekijkt woningbouwvereniging Bergopwaarts de opties om samen te gaan werken met een leegstandsbeheerder.

Wanneer Bergopwaarts met grootschalige onderhoudsprojecten in aanraking komt, krijgt zij ook te maken met leegstand. Om leegstand te voorkomen, bekijkt de woningbouwvereniging de opties om samen te gaan werken met een leegstandsbeheerder. Livable blijkt de juiste keuze.  

Hoe gaat de samenwerking in zijn werk?

Als er een pand vrij komt, en er dus sprake is van leegstand, wordt er contact opgenomen met Livable. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de woningoverdracht. VKL draagt een geschikte kandidaat aan waarvoor Bergopwaarts goedkeuring geeft. Vanaf dat moment neemt VKL het leegstandsbeheer over.

Prettige samenwerking

Anja Artz, projectleider wonen bij Bergopwaarts, ervaart de samenwerking met VKL als zeer prettig: “We schakelen makkelijk met elkaar door de korte lijntjes. We werken graag met deze leegstandsbeheerder en zien een blijvende samenwerking voor in de toekomst graag tegemoet.”

“Na het eerste gesprek met Livable, had ik al een prettig gevoel. Dit prettige gevoel is zeker ook gebleven tijdens de samenwerking.”
– Anja Artz

Lees hier de ervaring van een andere opdrachtgever woningcorporatie Woonstede.

Lees ook reviews van ondernemers.