Spring naar content
Centraal antikraak wonen in een Rotterdams herenhuis
Review
04 november 2019

Centraal antikraak wonen in een Rotterdams herenhuis

Antikraak wonen in dit herenhuis aan de Westzeedijk te Rotterdam is een buitenkans. Het statige pand is namelijk van origine een woonhuis. Anouk Six huurt dit pand sinds juli 2013 via Livable.

Antikraak wonen

“Het is prettig dat de prijs laag is, waardoor ik de woonruimte als student volledig zelf kan bekostigen en niet afhankelijk ben van mijn ouders”, vertelt Anouk. Ook over de locatie is ze zeer te spreken: “Ik woon op een top locatie in een keurige buurt! Ook het openbaar vervoer stopt precies voor de deur. Binnen vijf minuten sta ik in Rotterdam centrum.”

Flexibel contact

“Het contact met Livable verloopt zeer flexibel. De lijnen zijn kort, het team is toegankelijk en je merkt dat je geen ‘nummer’ bent. Dat vind ik erg fijn,” aldus Anouk.

“De voordelen van antikraak wonen zijn voor mij de grote woonruimte, de prijs en de locatie van het pand!.”
– Anouk Six

Wil je graag meer weten over antikraak wonen? Voorkomleegstand verhuurt regelmatig leegstaande panden aan huurders door het hele land. Om jou een beter beeld te geven hoe dit in zijn werk gaat hebben we verschillende artikelen geschreven. Lees hier de review van Iris, een van de andere huurders die antikraak wonen in het herenhuis.