Spring naar content

Leegstandbeheer

Bij leegstandbeheer mag de gebruiker het pand of een ruimte voor een bepaalde tijd gebruiken. Hierbij houdt hij of zij het pand netjes en houdt diegene ook de directe omgeving in de gaten.
Het gaat hierbij niet om het huren van de ruimte, maar om bruikleen. Hier gelden andere regels voor dan voor huur. Zo geldt bij deze vorm van beheer een opzegtermijn voor de gebruiker van een maand. Dit betekent minder zekerheid voor diegene die de woon- of werkruimte gebruikt, maar het voordeel is dat hij of zij een laag bedrag bruikleenvergoeding per maand betaalt. Ook heeft de gebruiker door bruikleen de mogelijkheid om op originele plekken te wonen.
Voor de vastgoedeigenaar is het grote voordeel dat waardeverlies wordt voorkomen. Het pand wordt beschermd tegen kraak, inbraak en vandalisme. Daarnaast blijft de buurt levendig als het pand in gebruik is, wat gunstig is voor de (eventuele) nieuwe bestemming voor het pand in de toekomst. Door de korte opzegtermijn bij de gebruiker wordt het altijd op tijd leeg opgeleverd als dat nodig is. Kortom: je krijgt zekerheid en flexibiliteit en onnodige kosten en waardeverlies worden voorkomen.
Livable regelt het hele proces voor je. Van het snel plaatsen van een vooraf gescreende gebruiker en het regelen van contracten tot het geschikt maken van het pand en het regelen van alle voorzieningen.

waarmee kunnen we jou helpen?

ik heb een vraag

Aanhef

ik wil samenwerken

Aanhef