Spring naar content
Tattoo Specht tattoo artist Jason
Blog
26 april 2023

Ink en steel: Jason, de tattoo artist uit Thureborgh

Vandaag ga ik langs bij Jason. Een super vriendelijke jongen die als tattoo artist een werkruimte via Livable heeft in een oud verzorgingshuis, Thureborgh in Dordrecht. De chille hiphop tunes op de achtergrond en zwart witte inrichting maken het sfeertje compleet, wat een stoere privé studio heeft hij hier gecreëerd!

Creatieve werkruimte in Livable

Jason (33) woont met zijn gezin in Sterrenburg, Dordrecht. Daar had hij geen werkruimte aan huis, vandaar dat hij op zoek was naar een plek om zijn privé studio te ontwikkelen. En als geboren en getogen Dordtenaar natuurlijk het liefste in zijn Dordt. De ruimte waar Jason zijn studio heeft sinds 2020, werd eigenlijk gevonden door een bekende van hem. Toen Jason de ruimte zag, wist hij dat dit de perfecte plek was voor zijn studio. Het was een grote ruimte met veel potentieel en hij zag direct de mogelijkheden. Zo is hij “Tattoo Specht” als startende ondernemer begonnen in een antikraak gebouw.

Tattoo Specht tattoo artist Jason Tattoo Specht tattoo artist Jason Tattoo Specht tattoo artist Jason

“Ink en steel: ik zie iets en dan maak ik het gewoon”

Voordat Jason begon met het zetten van tattoos heeft hij onder andere als barber gewerkt bij de kapsalon van zijn moeder. Hij heeft altijd een passie gehad voor het maken van dingen met zijn handen. “Ik zie iets en dan maak ik het gewoon”, aldus Jason. Jason heeft in het verleden ook veel gewerkt in de scheepsbouw en heeft daar veel ervaring opgedaan met lasinspecties, ultrasoononderzoek, radiografie en metaal-werktuigbouwkunde. Hij heeft zelfs de Botlekbrug mogen lassen. Hij werkte daar veel met een collega die een carrière switch maakte naar het tatoeëren. Dat trok Jason ook wel heel erg en hij begon te oefenen op materiaal-matjes en proefpersonen.

Succesvol ondernemen

Tattoo Specht tattoo artist JasonQua ontwerpen en tekenen is hij erg nauwkeurig en besteedt hij veel tijd aan het voorbereidende werk. Hij maakt vaak zelf de ontwerpen en werkt deze bij totdat ze perfect zijn. In zijn privé studio neemt hij altijd ruim de tijd voor iedereen. Mensen kunnen hem benaderen via Instagram en hij staat altijd open voor nieuwe klanten.

Het is inspirerend om te zien hoe Jason zijn passie heeft gevonden en zichzelf heeft ontwikkeld tot een geweldige tattoo artist. Zijn harde werk en toewijding hebben hem gebracht waar hij nu is. Jason is een voorbeeld van hoe je kunt groeien en succesvol kunt worden als je doet waar je van houdt.

Is antikraak ondernemen voor jou ook een startersoplossing? Schrijf je dan in op onze website! Dan kunnen we kijken of wij een match zijn voor creatieve werkruimte.