Spring naar content
Livable Bord
Blog
10 januari 2023

VoorkomLeegstand en Livable gaan als één team verder onder de naam Livable!

“Heerlijk om met dit team samen te werken!”

VoorkomLeegstand heeft begin 2022 leegstandbeheerder Livable overgenomen. Een bijzondere mijlpaal in het groeiproces dat VoorkomLeegstand doormaakt. De bedrijfsvoering is inmiddels samengevoegd en we gaan in 2023 verder als een team onder een naam: Livable!

Teamwork

Dat betekent dat wij afscheid nemen van onze naam VoorkomLeegstand waar we al 15 jaar onder werken. Het team wat er nu is ontstaan bestaat uit ontzettend leuke en kundige mensen. “Zo’n samensmelting is het toppunt van samenwerken. Kennis is het enige wat je kunt vermenigvuldigen door het te delen. En dat is precies wat we doen met het samenvoegen van de twee teams. Het is goed om te zien dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen doordat we elkaar versterken” aldus Bastiaan

We mogen best trots zijn

Samen met de betrokken bewoners, ondernemers en opdrachtgevers kijken wij terug op een positief jaar. Wij weten dat wij met ons relatief kleine, maar zeer betrokken, team dan ook echt het verschil kunnen maken in een pand of een wijk. Daar mogen we best trots op zijn.

De bewoners, ondernemers en opdrachtgevers laten ons genieten van ons werk, hier doen we het voor:

  • Onze opdrachtgevers adviseren en ontzorgen met het beveiligen en beschermen van vastgoed, door mensen of door camerabeveiliging.
  • Mensen ontzettend blij maken met woon- en werkruimte. 
  • De buurt een plezier doen doordat de omgeving leefbaar blijft en via vrijwilligerswerk iets terug kunnen geven aan de mensen. 
  • Hulp bieden aan gemeenten voor de opvang van vluchtelingen en spoedzoekers. 
  • En uiteraard bieden wij graag maatwerk omdat wij een (Rotterdamse) brug willen slaan tussen alle partijen 😉

Leegstaand gebouw

Livable laat leegstand weer shinen!

Bastiaan: “Voor ons is vastgoed zoveel meer dan een stapel stenen. Wij toveren een ruimte om tot een thuis of atelier en zorgen er voor”. Kortom, in 2023 laat Livable leegstand weer shinen! 

Wil je ons hier wat over vragen of even bijpraten?
Dat kan via 010 – 845 06 86 of hallo@livable.nl, wij staan je graag te woord.