Spring naar content
Livable-Detectable-samenwerking
Blog, Nieuws
27 juni 2024

Samenwerking Livable en Detectable ontzorgt jou 100%

Met trots willen we de samenwerking tussen Livable en Detectable onder de aandacht brengen. Deze samenwerking is ontstaan uit een gedeelde passie voor het bieden van flexibele oplossingen voor leegstand en beveiliging. Samen zorgen we ervoor dat jouw vastgoed optimaal beschermd en benut wordt, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Samenwerking door groei

Detectable is ontstaan vanuit Livable, en het idee voor een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf kwam voort uit de groeiende vraag naar tijdelijke beveiligingsoplossingen. Livable, opgericht door Bastiaan, richt zich op leegstandsbeheer door middel van antikraak (bruikleen) en tijdelijke verhuur. Dit voorkomt dat vastgoed leeg staat en beschermt het tegen verwaarlozing en vandalisme. Jerry, die jarenlang leiding gaf aan tijdelijke beveiligingsprojecten bij Livable, zag door groei het potentieel om deze diensten onder een aparte BV voort te zetten. Zo ontstond Detectable, een bedrijf dat zich volledig richt op maatwerk beveiligingsoplossingen.

Flexibele beveiligingsoplossingen

Detectable biedt vele soorten tijdelijke beveiligingsdiensten, van camerabewaking tot het fysiek dichtzetten van panden. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om korte periodes van leegstand of panden die niet geschikt zijn voor tijdelijke bewoning, Detectable zorgt ervoor dat jouw vastgoed beschermd blijft. Ze maken gebruik van innovatieve en duurzame beveiligingssystemen en materialen om de hoogste betrouwbaarheid en efficiëntie te garanderen.

Het unieke aanbod van Livable en Detectable

Livable en Detectable bieden samen een unieke combinatie van diensten die ongeëvenaard is in Nederland. Waar Livable zich richt op het creëren van prettige werk- en woonplekken door tijdelijke bewoning, zorgt Detectable voor de beveiliging van panden die niet in gebruik zijn. Deze synergie stelt ons in staat om onze klanten een volledige en zorgeloze oplossing te bieden voor zowel tijdelijke bewoning als beveiliging.

Bij Livable zorgen we ervoor dat leegstaand vastgoed niet alleen beschermd wordt, maar ook een positieve bijdrage levert aan de buurt. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met woningcorporaties, gemeenten en andere partijen, kunnen we snel schakelen en betrokken mensen aan elkaar verbinden. Gemotiveerde en creatieve bewoners zorgen voor levendigheid en een beter leefklimaat in de buurt.

Livable-Detectable-samenwerking    Livable-Detectable-samenwerking

Expertise en maatwerk

Onze expertise en maatwerkoplossingen maken het verschil. Livable en Detectable werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw vastgoedbeheer professioneel wordt afgehandeld. Van het plaatsen van tijdelijke bewoners tot het inzetten van beveiligingscamera’s of beveiligers, wij nemen het volledige proces uit handen. Hierdoor kun jij je focussen op andere belangrijke zaken, terwijl wij zorgen voor de veiligheid en het optimale gebruik van jouw pand.

Hoe we elkaar versterken

Leegstand vraagt om de juiste acties om objecten te beschermen. Vaak is tijdelijke bewoning de eerste oplossing, maar wanneer dat niet mogelijk is, biedt Detectable de perfecte aanvulling. Als de ruimte ongeschikt is voor bewoning of als een tijdelijk verhuurtraject ten einde komt, schakelen we naadloos over op tijdelijke beveiliging. Dit kan variëren van kortdurende camerabewaking tot het fysiek dichtzetten van het pand.

Onze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat jouw vastgoed zo lang mogelijk beschermd blijft, met alle flexibiliteit voor toekomstige plannen. We voorzien in alle behoeften die gepaard gaan met leegstand, van A tot Z, en dit maakt ons aanbod uniek in Nederland. Wil je meer weten over hoe wij jouw vastgoed kunnen ontzorgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.