Spring naar content
Michiel Zwart
Blog
05 juni 2020

10 vragen aan het talent van de toekomst, Michiel Zwart.

‘Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de mogelijkheid krijg om zelfstandig te werken en veel contact heb met gebruikers en opdrachtgevers, zowel op kantoor als onderweg.’

‘Ik hoop dat ik in de toekomst een mooie uitdagende baan heb binnen het vastgoed, waarbij ik nog regelmatig zal terugdenken aan de expertise die ik hier heb geleerd’. Aldus Michiel Zwart het talent van de toekomst!

1. Welke opleiding doe je? 

‘Ik studeer Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam’.

2. Hoe ben je terechtgekomen bij Livable?

‘Ik was al bekend met een aantal leegstandbeheerders’. De vacature van Livable heb ik gevonden op ‘Stageplaza’ en deze trok mij erg aan. Na een prettig sollicitatiegesprek ging ik hier met een goed gevoel aan de slag.’

3. Wat trok je aan om hier stage te lopen? 

‘Wat mij aantrok om hier stage te lopen was de mogelijkheid om binnen een klein en jong team al snel veel verantwoordelijkheid te krijgen. Daarnaast vind ik het werkveld zeer interessant en is het pand op een prachtige en unieke locatie gelegen in het hartje van Rotterdam aan de Maas.

4. Wat hoop je te bereiken binnen je stageperiode?

‘Wat ik hoop te bereiken binnen mijn stageperiode is meer kennis te vergaren over het vastgoedbeheerproces en de sales die van belang zijn voor mijn carrière als beginnend vastgoedprofessional.

5. Hoe combineer je schoolopdrachten en werkopdrachten?

‘Het allerbelangrijkste is plannen. Omdat je bij Livable veel vrijheid krijgt is het belangrijk om voor jezelf binnen de week momenten te plannen die toegewijd zijn aan school. Communicatie naar je collega’s is hier belangrijk zodat ook zij weten wat en wanneer je met school bezig bent. Gelukkig zijn de collega’s hier altijd bereid je te helpen.

6. Kun je iets vertellen over je positie binnen de organisatie?

Mijn officiële positie is stagiair vastgoedbeheer, maar ik krijg de mogelijkheid om bij elke afdeling mee te werken en zo alle facetten te leren die bij dit werk komen kijken.

7. Wat vindt jij het leukste aan je werk? 

‘Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de mogelijkheid krijg om zelfstandig te werken en veel contact heb met gebruikers en opdrachtgevers, zowel op kantoor als onderweg.’

8. Was je al bekend met het concept? 

‘Ik wist dat dit concept bestond maar met het achterliggende proces was ik nog niet bekend.

9. Zou je zelf willen wonen/werken in een van onze objecten, zo ja welke? 

‘Het leuke aan antikraak wonen en werken bij Livable, is de grote diversificatie aan vastgoed. Je kan denken aan wonen in een school, oud klooster of in een bibliotheek. Het is mega gaaf om te zien hoe leuk sommige gebruikers hun eigen plekje hebben ingericht. Met die gedachte in het hoofd zie ik mijzelf wel wonen in een van de objecten. Zo vind ik het oude klooster in Tilburg een prachtig gebouw of bijvoorbeeld het oude Bonaventura college in Roelofarendsveen.

10. Hoe zie jij je toekomst? 

‘Ik hoop dat ik in de toekomst een mooie uitdagende baan heb binnen het vastgoed, waarbij ik nog regelmatig zal terugdenken aan de expertise die ik hier heb geleerd. En het talent wat ik heb ontwikkeld!’

Met dank aan het talent van de toekomst; Michiel Zwart.