Spring naar content

Huidige projecten

Voorkomleegstand geeft mensen de ruimte. Wij zorgen ervoor dat we de risico´s van leegstand tot een minimum beperken. Wij doen dit door verschillende maatwerk oplossingen te bieden, die voor pandbeheerders en gebruikers het meeste rendement oplevert. Lees meer over onze projecten.

We zijn gevestigd in Rotterdam maar onze projecten beperken zich niet alleen tot de omgeving van Rotterdam. Voorkomleegstand beheert meerdere projecten in verschillende steden door heel Nederland. Wij staan altijd open om mogelijkheden met potentiële opdrachtgevers te bespreken en denken graag mee met het zoeken naar oplossingen.

Onze opdrachtgevers zijn tevreden over de manier waarop wij werken. Wij delen graag onze werkwijze om zo transparant mogelijk te blijven. Als wij een nieuw pand in ons beheer nemen, volgen mij onder andere de volgende stappen:

  1. Op locatie bezichtigen we het object samen met onze opdrachtgevers.
  2. We inventariseren dan ook de wensen van opdrachtgevers.
  3. Opdrachtgevers ontvangen vervolgens een voorstel hoe wij het tijdelijke beheer zullen uitvoeren.
  4. In een beheerovereenkomst leggen we onze gemaakte afspraken vast.
  5. In ons beheersysteem ‘’Beheermanager’’ stellen wij de de staat van het object vast.
  6. Kandidaten uit ons selectiebestand uit de betreffende regio uitnodigen voor een telefonische intake.
  7. We leiden de tijdelijke gebruikers door het pand en zullen ze grondig instrueren en informeren over de afspraken die met de opdrachtgever zijn gemaakt.
  8. De gebruikers nemen hun intrek en wij zullen ook met regelmaat het object controleren op correct gebruik.
  9. De op de door de opdrachtgever aangegeven datum en tijd wordt het object opgeleverd in dezelfde staat als op het moment van in beheer name, geheel ontruimd en bezemschoon.

Zie hier ons huidig Aanbod.