Spring naar content
Woningcorporatie Woonstede geeft tijdelijke verhuur projecten uit handen
Review
12 november 2019

Woningcorporatie Woonstede geeft tijdelijke verhuur projecten uit handen

Om al haar woonruimtes te verhuren, geeft woningcorporatie Woonstede tijdelijke huur projecten uit handen aan Livable.

Woonstede is de afgelopen jaren steeds meer in aanraking gekomen met leegstaande panden. Om alle woonruimtes te kunnen verhuren, geeft zij tijdelijke verhuur projecten uit handen aan Livable.

Tijdelijke verhuur panden

Er zijn verschillende fases bij de tijdelijke verhuur van panden. In de eerste fase zorgt Woonstede ervoor dat vaste huurders de panden verlaten en vervolgens zullen ze de benodigde vergunningen aanvragen. In de laatste fase regelt Woonstede de tijdelijke verhuur van de panden. Vanaf het moment dat VKL een dergelijk pand in beheer neemt, is ook alle zorgen uit handen genomen.

Fijne samenwerking

Tamara de Wit ervaart de samenwerking met Livable als zeer prettig. Ze verteld: “De communicatie is heel fijn en er altijd een directe handeling door VKL als er een pand vrij is of er zich een probleem voordoet”.

“Het is een voordeel voor Woonstede dat de woningcorporatie geen omkijken meer heeft naar de panden die beheerd worden door Livable.”
– Tamara de Wit

Voorkomleegstand werkt vaker samen met opdrachtgevers. Wil je hier graag meer informatie over of andere verhalen lezen? Lees