Spring naar content
Livable_stage_lopen_stagiair_Femke
Blog, Nieuws
31 mei 2024

Stagiair Femke over haar ervaring bij leegstandsbeheerder Livable

Femke is onze nieuwe stagiaire! Ze loopt een paar weken stage bij ons. Ze volgt de opleiding creative marketing en sales aan de Hogeschool Rotterdam. Benieuwd naar haar ervaringen?

Wat sprak je aan in een stage bij Livable?

Na het lezen van de website van Livable was ik gelijk enthousiast. Wat mij aansprak was vooral de vastgoedbranche. Hier ben ik zelf erg geïnteresseerd in. En bij Livable is er veel afwisseling in leegstand voorkomen van schoolgebouwen, hele wijken, gymzalen tot flats, dit maakt het leuk. Vooral ook om daar content voor te creëren!

Wat vind jij zo leuk aan de werkzaamheden in marketing en communicatie?

Ik vind het leuk dat je echt je creativiteit kunt uiten. Alles is mogelijk in het maken van leuke content die je kunt delen met mensen. Daarnaast zijn de werkzaamheden heel divers, zo kan het variëren van het schrijven van teksten, het beheren van sociale media tot het analyseren van gegevens. Deze afwisseling maakt het leuk.

Hoe ziet een dag als stagiair bij Livable er voor jou uit?

De dagen kunnen verschillen van een kantoordag tot een hele dag op pad. Doordat ik bezig ben met het creëren van content voor Livable, moet ik natuurlijk wel leuke beelden hebben. Vaak ga ik dan mee met de vastgoedbeheerders voor bezichtigingen en dit probeer ik dan vast te leggen. De dagen op kantoor richt ik mij vooral op het uitwerken van leuke content ideeën en het bewerken/opmaken van de al gemaakte content.

Wat is de grootste uitdaging op het gebied van marketing en communicatie voor jou?

De grootste uitdaging is toch echt wel originaliteit. Ik wil leuke ideeën bedenken voor Livable waar ze ook echt iets aan hebben en niet iets dat elke leegstandsbeheerder al heeft. De platformen waarop de bedrijven actief zijn, zijn vaak hetzelfde, daarom is het belangrijk om in de content te onderscheiden.

Livable_stage_lopen_stagiair_Femke

Wat was jouw eerste indruk van het team van Livable?

Mijn eerste indruk over het team van Livable was erg positief. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en dit nam de spanning al snel weg. Ondanks dat ik een stagiair ben, werd ik leuk betrokken bij de groep en kreeg ik leuke en leerzame werkzaamheden waar ik zelf ook echt wat van kan leren.

Wat zijn jouw passies en interesses buiten het vastgoed?

Naast het werk ben ik veel bezig met sport. Zo ben ik te vinden in de sportschool, maar ook soms op de padelbaan. Daarnaast breng ik veel tijd door met vrienden en familie en doe ik graag een drankje op het terras. 

Kom bij ons werken!

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in contentcreatie bij een gezellig bedrijf? Livable biedt vanaf augustus 2024 weer nieuwe stageplekken aan. Wil je meer weten over ons team of direct reageren op een vacature? Laat van je horen, we kijken ernaar uit je te ontmoeten!