Spring naar content
Antikraak_wonen_via_Livable_Thureborgh_Dordrecht_Lilian_reviews
Blog
19 april 2024

Antikraak reviews van Livable onthuld

Bij Livable willen we meer zijn dan alleen een leegstandsbeheerder of verhuurder. We streven naar een positieve impact op het leven van onze bewoners door hen te helpen aan veilige en betaalbare woonruimte. En ja, wij kunnen die boodschap wel mooi opschrijven…, maar wat zijn de reviews en ervaringen over antikraak en tijdelijke verhuur van onze Livable bewoners en ondernemers ?

Tijdelijk huren is geen gedoe, maar gewoon leuk wonen! 

Bewoonster Lilian, die al meer dan twee jaar via Livable in Dordrecht (Thureborgh) huurt, deelt haar ervaring: “Prima verhuurder, zeker voor een antikraak en tijdelijke verhuur aanbieder. Stuk beter dan de andere antikraak verhuurders in de regio waar ik heb gewoond en gehuurd. Je betaalt relatief weinig kosten en er zijn geen wachtrijen, dus ik had binnen een week een woning! Geen gedoe. Ook een top-pandbeheerder op locatie die altijd goed te hulp is. Ik woon nu iets meer dan twee jaar via Livable en nooit problemen gehad. Ik beveel ze regelmatig aan aan vrienden.”

Snelheid zorgt voor positief gevoel antikraak proces

Bewoonster Lisa deelt haar verhaal: “Sinds 5 maanden bewoon en zorg ik voor een pand via Livable en ben hier erg tevreden over. Livable is altijd goed te bereiken en staat voor me klaar als er iets is. De bezichtiging en het contract waren snel geregeld, wat zorgt voor wederzijds vertrouwen, top!”

Sem’s eerste stap naar zelfstandig leren wonen

Sem heeft een woning op basis van tijdelijke verhuur in Oisterwijk en deelt zijn ervaring: “Via Livable voorkomt leegstand heb ik een appartement aan de Tilburgseweg gehuurd. Dit is erg goed bevallen, met name als mijn eerste zelfstandige woning. Op deze manier kan je wennen aan alle verantwoordelijkheden en kosten zonder de volle bak aan huur te moeten betalen. Wel raad ik aan ondertussen altijd verder te zoeken naar een vaste woning, aangezien ik dit persoonlijk altijd als tussenstap heb gezien. Al met al een uitstekende ervaring geweest.”

Het sociale lef van leegstandsbeheerder Livable

Sanne van organisatie Het Lef deelt haar ervaring: “Livable Voorkomt Leegstand kijkt verder dan alleen het verhuren van bijzondere leegstandsplekken. Ze streven ook naar het neerzetten van mooie community’s. In Leiden huren wij nu voor de tweede keer een deel van een pand bij Livable. Juist door de bewuste keuzes in verhuur ontstaan er mooie community’s. Daardoor zijn er zulke mooie verbindingen ontstaan. We waarderen de heldere en duidelijke communicatie. Fijn ook dat er direct gereageerd wordt op vraagstukken.”

Chris en Wendy wonen vrijstaand dankzij Livable

Chris deelt enthousiast zijn antikraak ervaring met ons: “Fantastische antikraak villa in Tilburg betrokken, sinds ruim een jaar woon ik hier samen met mijn vrouw, Wendy. Wij zijn hier helemaal thuis, koesteren de woning met riante tuin en werken er bijna dagelijks aan om alles te onderhouden. Geweldig gewoon… Livable is een topper!”

Lilian_reviews_livable Khalid_reviews_livable Livable-Leon-antikraak-oplossing-woningmarkt

Wat laten de reviews over antikraak en tijdelijke verhuur bij Livable zien:

  • De efficiëntie van leegstandsbeheer, de betrouwbaarheid van ons systeem en de waarde van onze on-site pandbeheerders.
  • Hoe tijdelijk wonen een stap naar zelfstandigheid is, met Livable als ondersteunende partner op dit pad.
  • De waarde van Livable als meer dan alleen een verhuurder, maar als een voortrekker van gemeenschapsvorming, sociale impact en samenwerking.
  • De snelheid en efficiëntie van ons verhuurproces, wat voor onze bewoners voor gemoedsrust zorgt.
  • Dat je als antikraakbewoner zomaar buitenkansjes tegen kan komen, zoals een vrijstaande villa, boerderij, je oude basisschool of het stadhuis! 

Voordelen van tijdelijk wonen & antikraak wonen

Tijdelijk wonen biedt veel voordelen, waaronder flexibiliteit, betaalbaarheid en snelheid. Door te kiezen voor tijdelijk wonen bij Livable, krijgen onze bewoners de kans om vaak snel een veilige en betaalbare woning te vinden zonder lange wachttijden of ingewikkelde procedures.

Voordelen antikraak voor startende ondernemers

Voor startende ondernemers is antikraak een ideale oplossing door flexibele en betaalbare werkruimtes aan te bieden. Onze panden bieden de ruimte en ondersteuning die startende ondernemers nodig hebben om te starten en te groeien in een concurrerende markt.

Het succesverhaal van Livable: Hoe tijdelijk wonen levens verandert

Bij Livable zijn we trots op deze reviews! De positieve impact die we hebben op het leven van onze bewoners en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We blijven ons best doen om goede en betaalbare woningen aan te bieden die mensen gelukkig maken en buurten fijner maken om in te wonen. Heb jij interesse in een tijdelijke woning of werkruimte? Bekijk ons aanbod of schrijf je direct in! Lees ook onze blog over “wat is antikraak wonen en hoe werkt het?“.

Mis het niet: goed verhuurderschap

Onze volgende blog gaat over goed verhuurderschap. Bij Livable staat eerlijkheid, veiligheid, verantwoordelijkheid en transparant huurbeleid centraal. Zo wordt dat ook verwacht vanuit het KLB-keurmerk. De voorwaarden om ergens tijdelijk te mogen huren of een ruimte in bruikleen te krijgen staan op onze website. We vermijden discriminatie, hanteren redelijke waarborgsommen en servicekosten, voldoen aan schriftelijkheidsvereisten en voorzien huurders van essentiële informatie. Leer meer over goed verhuurderschap in onze volgende blog!