Spring naar content
Antikraak herenhuis
Review
26 maart 2020

Iris woont antikraak in een sfeervol herenhuis

Als student in Rotterdam wil Iris graag in de buurt van haar opleiding wonen. Het herenhuis aan de Westzeedijk geeft Iris Fetter de mogelijkheid goedkoop, centraal en statig te wonen.

Antikraak wonen in het centrum van Rotterdam? Iris deelt in dit artikel haar ervaring!

Als student in Rotterdam wil Iris graag in de buurt van haar opleiding wonen. Het herenhuis aan de Westzeedijk geeft Iris Fetter de mogelijkheid goedkoop, centraal en statig te wonen. “Antikraak wonen in een prachtig herenhuis op een perfecte locatie ervaar ik als een unieke ervaring!”, aldus Iris.

Hoe ziet de ruimte eruit?

De ruimte van Iris bestaat uit twee ruime kamers, een woon- en slaapkamer. Allebei de kamers hebben een uitgebreide badkamer. Iris vertelt: “Het is een prachtige en levendige locatie. Door de goede sfeer in de straat voel ik me veilig. Het pand is gevestigd op een centrale locatie in Rotterdam en het uitzicht vanuit mijn appartement.. daar raak ik niet op uitgekeken.”

Voordelen antikraak wonen

“De samenwerking met Livable verloopt prettig. Alles wordt vlot geregeld. Er zijn veel voordelen aan antikraak wonen, zoals de grote oppervlakte, de lage prijs, het flexibele contract en de unieke manier van wonen.

“Het is een fantastische locatie voor een klein bedrag”.
– Iris Fetter

Lees hier de review van Anouk, en van de andere antikraak huurders in het herenhuis.