Spring naar content
Hoe gaat een bezichtiging tijdens de coronacrisis in zijn werk?
Blog
10 april 2020

Hoe gaat een bezichtiging tijdens de coronacrisis in zijn werk?

Ook tijdens de coronacrisis gaan al onze bezichtigingen, eindinspecties en opzeggingen door. Hierbij stellen we de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voorop.

Ook tijdens de coronacrisis gaan al onze bezichtigingen, eindinspecties en opzeggingen door. Hierbij stellen we vanzelfsprekend de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voorop. Dit doen we door de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM nauwkeurig op te volgen. 

Bezichtigingen

Bij een bezichtiging van een pand of ruimte informeren we iedereen voorafgaand aan het bezoek over de richtlijnen. Voorbeelden zijn dat je tijdens een bezichtiging niet ziek of verkouden mag zijn, geen handen schudt en 1.5 meter afstand van anderen moet houden. Ook vragen we je om alleen naar een bezichtiging te komen.

Eindinspecties

Ook bij eindinspecties houden we ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen. We geven onze bewoners de keuze om wel of niet aanwezig te zijn bij de inspectie. Een van onze medewerkers is ter plaatse om de eindinspectie uit te voeren.

Werkzaamheden Livable

Alle werkzaamheden gaan tijdens de coronacrisis gewoon door. Er is altijd een collega op kantoor om klanten en bewoners te woord te staan. Hierdoor krijgen klanten de gebruikelijke service zoals zij gewend zijn.