Spring naar content
Souad
Blog
05 oktober 2022

Hier is Souad, onze top collega vanuit Livable!

Voor Souad was het een spannende tijd, VoorkomLeegstand nam Livable over. Vragen als: ‘Wat gaat dat voor mij betekenen? Zou ik dat wel leuk vinden? En wat als het me niets lijkt?’ spookten door haar hoofd.

Souad Charradi is hét gezicht van Livable, het mooie vastgoedbedrijf dat sinds enige maanden deel uitmaakt van team VoorkomLeegstand (nu ook Livable genoemd).

“Bij de eerste kennismaking voelde het als een warm bad”

Voor Souad was het een spannende tijd, VoorkomLeegstand nam Livable over. Vragen als: ‘Wat gaat dat voor mij betekenen? Zou ik dat wel leuk vinden? En wat als het me niets lijkt?’ spookten door haar hoofd.

Al die zorgen hadden niet nodig geweest;  het eerste gesprek met directeur Bastiaan Koetsveld verliep ontspannen en de kennismaking met de collega’s op het kantoor aan de Maaskade was ronduit gezellig! ‘Het voelde als een warm bad, de sfeer was ontspannen en de nieuwe collega’s namen de tijd om me te leren kennen, ik had er direct vertrouwen in’, aldus Souad. Nu, na een klein half jaar, voelt ze zich helemaal thuis in haar nieuwe omgeving en de open cultuur die er heerst.

Ervaring in leegstandbeheer

Sinds enige jaren is Souad werkzaam in het leegstandbeheer. Voorheen kreeg je Souad voornamelijk aan de bel als je geïnteresseerd was in tijdelijke verhuur of een antikraakwoning. Tegenwoordig houdt ze zich meer bezig met de financiële kant van de bedrijfsvoering, iets wat ze ook heel leuk vindt en dat weer aansluit bij haar kennis van juridische zaken, een vakgebied waarin ze ook enkele jaren werkte.

Kantoor livable

Moeder van twee allerleukste meiden

‘Heerlijk plekje’, verzucht Souad als we samen plaatsnemen met een kopje thee op het nieuwe bankje aan de Maaskade. Hier praten we verder over het leven van Souad. Souad is moeder van twee allerleukste meiden van 7 en 10 jaar. Souad is geboren en getogen ‘op’ Rotterdam- Zuid maar woont nu met haar gezin met veel plezier in Capelle aan de IJssel. Souad beschrijft zichzelf als iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel die houdt van structuur en orde, ‘dit houdt me rustig in mijn hoofd.’

In huize Charradi is het verder heel gezellig, Souad houdt van sport maar is daarin niet fanatiek, de tijd gaat namelijk ook al snel op aan gezellige uitjes met de familie of met de vriendengroep, iedereen heeft inmiddels kinderen dus dat is altijd een dolle boel.

Toekomst in leegstandbeheer

Als ik vraag hoe Souad de toekomst ziet is ze heel duidelijk. ‘Straks werken we allemaal in Qaasaa (het vastgoedbeheer software programma) waardoor de twee bedrijven echt ook praktisch samen gaan werken in alle onderdelen. Nu sparren we ook over bepaalde zaken en dat is al leuk, maar straks wordt dat alleen nog maar interessanter en kunnen we onze klanten op een nog breder vlak van dienst zijn.’

Souad geeft aan dat de voldoening voor haar zit in het klaren van de klus, de leuke gesprekken die ze met mensen heeft en hen kan helpen aan een passende woon- of werkruimte. Voeg daarbij het deel uitmaken van een leuk team en iedereen zal snappen dat Souad zich als een vis in het water voelt bij het vernieuwde Livable!