Spring naar content
vastgoedbeheerder_farrah_livable_collega
Blog, Nieuws
24 mei 2024

Maak kennis met Farrah (19), vastgoedbeheerder bij Livable!

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken. Een paar weken geleden hebben we Farrah mogen verwelkomen als onze nieuwste vastgoedbeheerder. In deze blog delen we haar verhaal en wat haar rol binnen ons bedrijf zo bijzonder maakt. Laten we Farrah beter leren kennen!

Hoe ben je bij Livable terechtgekomen?

Farrah ontdekte Livable via onze vacature op LinkedIn. Het stukje dat ze las over het persoonlijke contact dat ze zou hebben met mensen sprak haar erg aan. “Wat ik erg leuk vind aan mijn werkzaamheden is het dagelijks contact met mensen en hen blij maken met een woon- of werkruimte.”

Wat maakt jouw werk als vastgoedbeheerder zo leuk?

Farrah geniet enorm van de interactie met verschillende mensen en het feit dat ze hen kan helpen aan een fijne woon- of werkruimte. Hoewel ze geen ervaring had binnen leegstandsbeheer, was Farrah uitvoerder in de bouw- en infrasector in Amsterdam. Nu werkt ze bij Livable en woont ze op een kwartiertje afstand. 

Hoe ziet een dag als vastgoedbeheerder bij Livable er voor jou uit?

“Om mijn dag te starten, pak ik altijd een kopje thee. Verder is het lastig te vertellen hoe mijn dag eruit ziet, omdat dit altijd anders verloopt! De ene dag ben ik de hele dag op pad om bezichtigingen met kandidaten te doen in het uiterste puntje van het land, en de andere dag ben ik druk aan het bellen om de juiste kandidaten te vinden, te screenen en documenten controleren. Dat maakt het juist zo leuk!”

Zijn er uitdagingen die je regelmatig tegenkomt in je werk als vastgoedbeheerder? Hoe ga je daarmee om?

“Tussen je werkzaamheden door word je vaak gebeld door mensen, waardoor je snel de draad kwijt kunt raken. Daarom is de uitdaging om hierin rustig te blijven en alles goed op een rijtje te houden en op te schrijven waar je mee bezig bent, om zo geen belangrijke dingen te vergeten. Stel je bent bezig met een bezichtiging, maar de kandidaat van gisteren belt nog met een paar vragen, dan moet je snel schakelen en alles goed registreren.”

Heb je een succesverhaal waarin je iemand hebt kunnen plaatsen in een werk- of woonruimte?

“Doordat ik nog maar kort in dienst ben bij Livable (1,5 maand), heb ik nog geen succesverhaal dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Maar ik heb al wel veel verschillende mensen met een glimlach achtergelaten in hun nieuwe woon- of werkruimte. En de panden waar je antikraak kan wonen zijn zo divers. Dat vind ik fantastisch!”

vastgoedbeheerder_farrah_livable_collega

Hoe is jouw ervaring binnen het team van Livable?

Farrah is heel positief over haar het team. “Ik ben met open armen ontvangen en voel me helemaal op mijn plek binnen Livable. Er hangt een fijne sfeer en er is geen gevoel van hiërarchie.”

Hoe zorg je voor een goede werk-privébalans?

“Dit gaat heel makkelijk voor mij. Ik doe wat ik moet doen op werk en wanneer ik thuiskom, kan ik dit loslaten en met bijvoorbeeld atletiek, tekenen of mijn vrienden bezig zijn.”

Heb je ambities die je binnen Livable wilt bereiken?

“Doordat ik nog maar net aan de slag ben gegaan, wil ik mezelf steeds meer ontwikkelen en nog beter worden in wat ik doe. Later wil ik graag doorgroeien binnen Livable.”

Farrah is een waardevolle toevoeging aan ons team bij Livable. Haar passie voor mensen en vastberadenheid om te groeien binnen het vastgoedbeheer zijn inspirerend. Welkom bij het team, Farrah!

Werken bij Livable

Wil jij ook bij ons werken of stage lopen? We zullen je met open armen ontvangen, laat van je horen!
Lees ook de blogs over een Andries zijn carriereswitch of de terugkeer van Richard.