Spring naar content
Gebouw
Blog
09 januari 2023

Een veilig gevoel met camerabeveiliging van Livable

Camera’s of de inzet van beveiligers

Wij beheren op dit moment diverse panden die niet geschikt zijn voor bewoning. Uiteraard is bewoning van een pand het fijnste voor de wijk. Dan is er leven in de brouwerij en loopt het pand geen kans op vandalisme of kraak doordat het al even leeg staat. Maar als het pand niet in goede staat verkeerd om daar bewoners of ondernemers te plaatsen, dan nog willen we dat het pand geen ongure types aantrekt.

Beveiliging bouwplaats

Wil je juist een bouwplaats beveiligen? Dit zijn kwetsbare locaties omdat ze vaak afgelegen liggen. Het brengt voor jou als eigenaar een hoop kosten met zich mee als er spullen gestolen of beschadigd worden. En dan hebben we het nog niet over de kosten door opgelopen vertraging voor de bouw die dan stil ligt.

Maatwerk oplossingen camerabeveiliging

Livable heeft voor iedere vastgoedvraag maatwerk te bieden. Denk vooral aan het plaatsen van de juiste camera’s en inzet van beveiligers en ook installatie en het onderhoud.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op via 010 – 845 06 86 of hallo@livable.nl, wij helpen je graag verder.